fbpx

#ROTTERDAM
DONEERT

Lieve volgers,

Wij krijgen veel vragen over onze doneer actie.

Ten eerste willen we iedereen bedanken die tot nu toe iets gedoneerd heeft. De bedragen lopen uit een van 5 euro tot 250. De hoogte van het bedrag maakt natuurlijk niets uit. Met deze actie laten we zien wat “hand in hand” en “sterker door strijd” ook betekent.
Wij hadden eigenlijk gedacht dat we misschien 1000/2500 zouden ontvangen maar tot nu is er 18.082 euro opgehaald met 1749 donaties.

Wat gaan de met de euro’s doen?

Het idee is ontstaan na het zien van de plunderingen van twee winkels, namelijk Body Muscles en de Jewelry Box. Ondertussen weten we dat er veel meer winkels slachtoffer zijn van deze waanzin.
We zullen uitzoeken welke ondernemers er getroffen zijn (ze kunnen zich ook zelf melden bij ons voor 1 maart). De doneer actie loopt tot en met 31 januari. Daarna gaan we met elke ondernemer in gesprek om te kijken wat de behoeftes zijn. De berichten die we nu lezen is dat verzekeringen niet uitbetalen. Mocht dit wel zo zijn dan kan het zijn dat een ondernemer uiteindelijk een kleiner bedrag nodig heeft. De hoogte van de bedragen hangt natuurlijk af van het eind resultaat en wat de behoeftes zijn.

Gaan wij dit zelf doen en bepalen?

Nee, wij zullen hulp inschakelen van buitenaf die toeziet op de juistheid/eerlijkheid (mocht er dus een notaris mee lezen en dit vrijwillig willen doen, meldt je dan even)

Hoe nu verder?

Hier kunnen we nog geen antwoord op geven. Wij weten niet wat er de komende dagen gaat gebeuren en of er nog meer ellende voor de deur staat. De donaties gaan in ieder geval door tot en met 31 januari
en daarna gaan we ons beraden over hoe nu verder.

Wij willen jullie oprecht bedanken uit de grond van ons groene hart. Wij hopen dat iedereen goed blijft nadenken zodat we dit allemaal snel achter ons kunnen laten en weer terug naar normaal kunnen.

Rotterdamse groet van het team van Rotterdamse Memes.

0
Jouw winkelmandje